XLME ETP spårar kryptovalutan Stellar

21Shares Stellar ETP (XLME ETP) med ISIN CH1109575535 spårar kryptovalutan Stellar. Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Stellar ETP är den enda ETN som följer Stellar-indexet. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Stellar ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 3 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 26 april 2021 och har sin hemvist i Schweiz.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet: Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Stellar utan hävstång.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla XLME ETP

21Shares Stellar ETP (XLME ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDAXLMEuronext ParisEURAXLMSIX Swiss ExchangeUSDAXLMBoerse DuesseldorfEURXLMEBoerse StuttgartEURXLMEXETRAEURXLMEgettexEURXLME

Inlägget XLME ETP spårar kryptovalutan Stellar dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt