XENIX ETF AWARDS Nordics 2024, Stockholm

För andra gången kommer XENIX ETF AWARDS Nordics att hedra den 9 april 2024 framstående indexspårare (klassiska indexfonder och börshandlade ETFer) som är kvalitetsledare eftersom de för närvarande är de bäst rankade spårarna i sina respektive peer-grupper enligt kvalitativa XENIX STARS-betyg.

Nordic Quality Awards 2024

För XENIX ETF AWARDS Nordics 2024 kommer XENIX endast att betrakta indexfonder och ETFer som kvalitetsledare som är passivt förvaltade, registrerade för offentlig distribution och erbjuds av nordiska banker eller fondcenter. XENIX tar därför hänsyn till hela spektrumet av passiva investeringar som erbjuds privata investerare i norra Europa.

Nordic Newcomer Awards 2024

Utöver de ratingbaserade kvalitetsutmärkelserna kan även indexfonder och ETFer erkännas som nykomlingpristagare om de erbjuder innovativa investeringar till nordiska investerare. Denna priskategori är därför inte baserad på XENIX kvalitetsbetyg.

Tid: Tisdagen den 9 september 2024, mellan 17,00 och 21,00

Plats: Nasdaq Stockholm AB, Tullvaktsvägen 15, 105 78 Stockholm

XENIX kommer att stå värd för ETF AWARDS för de nordiska länderna för andra gången i april 2024. Alla börsnoterade ETFer och klassiska indexfonder som erbjuds nordiska privata investerare beaktas.

XENIX ETF AWARDS Nordics är de ursprungliga nordiska ETF AWARDS för alla trackerfonder. XENIX utvärderar ratingvinnarna i utvalda tillgångsklasser, det vill säga de bästa ETFerna och trackerfonderna utifrån en kvalitativ rating. Dessutom kommer innovativa ETF-nykomlingar och även index att hedras och särskilda utmärkelser kommer att delas ut för anmärkningsvärda bidrag till indexerings- och ETF-marknadens framsteg. Efter prisutdelningen i Stockholm planeras även ett extra ”ETF Seminar Suomi”.

Talare

Boka biljetter nu via Eventbrite

Inlägget XENIX ETF AWARDS Nordics 2024, Stockholm dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt