Visste du att Vikingen har kursdata på amerikanska aktier?

Handlar du med amerikanska aktier och vill få en edge? Visste du att Vikingen har kursdata på amerikanska aktier? Inte nog med detta, det finns till och med en engelskspråkig version av Vikingen.

Vi erbjuder i dag kursdata på New York Stock Exchange, NYSE, och på Nasdaq, vilket räcker ganska långt.

Vill du följa och analysera några av de största bolagen i världen? Här kan du analysera giganterna som Berkshire, Apple, Microsoft, JP Morgan och Google. Du hittar mer information på Vikingens hemsida.

Är du inte nöjd med detta? Då erbjuder vi även amerikanska ETFer. Med det här tillägget får du köp-och säljrekommendationer på fonder från USA .

USA ETF fungerar med Vikingen Börs , Trading , Standard och Option .

Varje paket kostar så litet som 79 kronor per månad. Skicka oss ett mail på support@vikingen.se så hjälper vi dig att addera dessa paket.

Brittiska aktier

Det finns i dag inte kursdata för den brittiska aktiemarknaden, men om det visar sig att det finns ett stort intresse för detta så kommer vi att addera Londonbörsen. Det är fortfarande svårt att handla brittiska aktier som svensk, men Nordnet erbjuder i dagsläget handel med aktierna i FTSE-100.

Enligt uppgift skall denna mäklare öka på sitt utbud av brittiska aktier och även komma att lansera börshandlade fonder som handlas där. Vi har ännu inte sett detta officiellt kommenterat och vågar därmed inte komma med några löften.

Om Vikingen

Med Vikings signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikings autopiloter, kursdata, tabeller och börskurser kan du sortera ut de mest intressanta ETFerna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post Visste du att Vikingen har kursdata på amerikanska aktier? appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt