Visste du att Vikingen erbjuder kurser och seminarium också?

Under hösten 2023 har Vikingen deltagit i ett antal seminarium tillsammans med bland annat Skills Corporate Finance. Ett av dessa seminarium ser du i videon nedan. Vikingen erbjuder kurser och seminarium också. Vi för även diskussioner med ett medieföretag som önskar kunna erbjuda Vikingens tjänster till sina kunder.

Du kan också boka in Peter Östevik från Vikingen som föreläsare och presentatör. Dels för att lära dig mer om teknisk analys, dels för att få en inblick i vad som går bra, och vad som skall blankas enligt Vikingens träffsäkra börsprogram. Självklart finns det både tid att ställa frågor om detta börsprogram och att kunna köpa ditt eget exemplar av Vikingen. För mer information kontakta oss på info@vikingen.se

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post Visste du att Vikingen erbjuder kurser och seminarium också? appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt