Världens största emittent av krypto-ETPer når över 5 miljarder i förvaltad volym

21Shares AG (”21Shares”), världens största emittent av börshandlade kryptovalutaprodukter (ETP) och ett dotterbolag till 21.co, tillkännager stolt en betydande milstolpe i sin resa mot tillväxt och innovation. Med stor spänning överträffar 21.co 5 miljarder i Assets Under Management (AUM), med 3,17 miljarder USD i AUM hänförligt till 21Shares AG, vilket utgör en betydelsefull prestation i företagets historia.

När vi reflekterade över denna milstolpe, sa Ophelia Snyder, medgrundare och VD: ”Att uppnå 5 miljarder i AUM är ett bevis på vårt teams engagemang och hårda arbete, vars outtröttliga ansträngningar har drivit oss till denna anmärkningsvärda milstolpe. Vi riktar vår djupaste tacksamhet till alla medlemmar i 21Shares-familjen för deras orubbliga engagemang för excellens.”

Grundat på principerna om innovation och kundcentrering, har 21Shares upplevt exponentiell tillväxt, driven av sitt uppdrag att ge investerare bekväm tillgång till den transformativa potentialen hos kryptovalutor och blockkedjeteknologi. Företagets mångsidiga utbud av börshandlade produkter (ETP) har fått ett brett erkännande för sin transparens, effektivitet och tillförlitlighet, vilket lockar investerare från hela världen.

Fördelningen av Assets Under Management (AUM) per region är följande*:

Europa: 3 176 454 971 USD

USA: $2 135 730 276

Australien: 56 329 660 $

*per den 1 mars 2024

Inlägget Världens största emittent av krypto-ETPer når över 5 miljarder i förvaltad volym dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt