Valour tillkännager kommande lansering Ripple (XRP) ETP

DeFi Technologies, ett kryptonative teknologiföretag som banar väg för konvergensen av traditionella kapitalmarknader med en värld av decentraliserad finans (”DeFi”), är glada över att meddela att dess dotterbolag Valour Inc. (”Valour”), en ledande emittent av börshandlad produkter (”ETPs”) som ger förenklad åtkomst till digitala tillgångar, planerar att lansera en Ripple (XRP) ETP på en europeisk börs i början av december 2023.

Valour Ripple (XRP) ETP kommer att göra det möjligt för investerare att få exponering mot XRP, den inhemska kryptovalutan i Ripples ekosystem, enkelt och säkert, via sin bank eller mäklare. XRP har ett börsvärde på $31,6 miljarder och rankas på femte plats bland alla kryptovalutor globalt.

”Introduktionen av Ripple (XRP) ETPs av Valour är en betydande expansion av vårt produktutbud”, säger Marco Infuso, Chief Sales Officer på Valour. ”Att lägga till XRP till vår serie av produkter tillgodoser den växande efterfrågan på olika digitala tillgångsinvesteringar på europeiska marknader. Dessa ETPer ger europeiska investerare tillgång till ledande kryptovalutor, i linje med vårt åtagande att demokratisera och banbryta den digitala tillgångsmarknaden för traditionella investerare.”

Ripple XRP är en nyckelspelare inom det digitala valutaområdet, känd för sin användning för att underlätta snabba och billiga internationella pengaöverföringar. XRP fungerar som en bryggvaluta i Ripples betalningsnätverk, vilket möjliggör sömlösa valutaväxlingar över hela världen. Detta har positionerat XRP som ett föredraget val för finansinstitut som söker effektiva alternativ till traditionella gränsöverskridande betalningsmetoder.

Valour fortsätter att prioritera produktinnovation och utveckling och har planer på att lista ytterligare traditionella och fysiskt stödda ETPer under de kommande månaderna.

Utöver sin nya digitala tillgångsplattform, som inkluderar 1Valour Ethereum Physical Staking ETP och 1Valour Bitcoin Physical Carbon Neutral ETP, erbjuder Valour helt säkrade digitala tillgångs-ETP:er med låga till noll förvaltningsavgifter, med produktlistor över europeiska börser, banker och mäklarplattformar. Valours befintliga produktsortiment inkluderar Valour Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cosmos (ATOM), Binance (BNB), Enjin (ENJ), Bitcoin Carbon Neutral (BTCN) och Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10) ETPer med låga förvaltningsavgifter. Valours flaggskeppsprodukter är Bitcoin Zero och Ethereum Zero, de första fullt säkrade, passiva investeringsprodukterna med Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria.

Inlägget Valour tillkännager kommande lansering Ripple (XRP) ETP dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt