Valour tillhandahåller uppdateringar om AUM och marknadsandelar för november 2023

Anmärkningsvärd marknadsandelstillväxt: Valour Inc har avsevärt ökat sina marknadsandelar för november 2023 på svenska börser till 42,71 procent, en ökning från 28 procent i oktober, vilket är en betydande tillväxt om 52,54 procent månad för månad.

Ökning av tillgångar under förvaltning: Valours AUM har stigit till 356,5 miljoner CAD, vilket motsvarar en ökning med 11,41 procent från början av november och bygger på en tillväxt på 23 procent sedan den 30 oktober.

Hög efterfrågan på digitala tillgångsprodukter: Tillväxten i marknadsandelar och AUM understryker den starka regionala efterfrågan på Valours mångsidiga utbud av börshandlade digitala tillgångsprodukter, vilket återspeglar en framgångsrik strategi för att utveckla erbjudanden som ligger i linje med investerarnas intressen i Norden.

Utöka produktportföljen 2024: Valour Inc. siktar på att introducera upp till 20 nya börshandlade produkter (ETPs) under 2024, vilket drar fördel av den växande globala efterfrågan från både privata och institutionella investerare på krypto- och blockchain-ETP. De planerade erbjudandena inkluderar samarbeten med stiftelser som den senaste ICP ETP, tematiska korgar och ETP:er baserade på aktiva krypto/blockchain investeringsstrategier. (Obs: Alla nya produkter är föremål för börsgodkännande).

Valour en ledande emittent av börshandlade produkter (”ETPs”) som ger förenklad tillgång till digitala tillgångar, har sett betydande framsteg i både marknadsandelar och tillgångar under förvaltning (”AUM”) under den senaste månaden.

I slutet av november 2023 har Valours marknadsandel på svenska börser skjutit i höjden till imponerande 42,71 procent, en kraftig ökning från 28 procent i slutet av oktober. Denna anmärkningsvärda tillväxt representerar en ökning med 52,54 procent i marknadsandel månad för månad. Valours AUM upplevde också betydande tillväxt och eskalerade till 356,5 miljoner CAD från 320 miljoner CAD i början av november. Denna ökning markerar en ökning med 11,41 procent i AUM, upp från en ökning med 23 procent sedan den 30 oktober.

”Valours anmärkningsvärda marknadsandelstillväxt och ökade tillgångar under förvaltning understryker den starka regionala efterfrågan på vårt mångsidiga utbud av börshandlade digitala tillgångsprodukter. Denna framgång speglar vårt engagemang för att utveckla erbjudanden som ligger i linje med investerarnas intressen i Norden, och vi är stolta över att bidra till ett mer tillgängligt och dynamiskt finansiellt ekosystem.” – Johanna Belitz, Nordenchef, Valor

Valours betydande tillväxt är ett bevis på den höga efterfrågan på dess innovativa digitala tillgångsprodukter i regionen. Valour siktar på att introducera upp till 20 nya börshandlade produkter (ETP) under 2024, och dra nytta av den växande globala efterfrågan från både privata och institutionella investerare på krypto- och blockchain-ETP. De planerade erbjudandena inkluderar samarbeten med stiftelser som den senaste ICP ETP, tematiska korgar och ETP:er baserade på aktiva krypto/blockchain investeringsstrategier. Alla nya produkter är föremål för utbytesgodkännande.

*Obs: Marknadsandelsdata från NGM och Nasdaq Nordic inkluderar emittenter som endast erbjuder kryptoderivat.

Inlägget Valour tillhandahåller uppdateringar om AUM och marknadsandelar för november 2023 dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt