VALOUR SOLANA EUR ger exponering mot Solana och prissätts i euro

Valour Solana (VALOUR SOLANA EUR) är en börshandlad produkt (ETP) som exakt spårar priset på SOL, den inhemska kryptovalutan i Solanas ekosystem. Solana är en decentraliserad blockkedja och den snabbaste blockkedjan i världen med mer än 400 projekt som spänner över DeFi, NFTs, Web 3 och mer. Valours Solana ETP gör investeringar i denna ledande decentraliserade plattform kostnadseffektiv, enklare och säkrare.

Produktdetaljer

Emittent: Valour Inc.

Namn: VALOUR SOLANA

ISIN: CH1114178838

Basvaluta: EUR

Underliggande tillgång: SOLANA (SOL/USD)

Förvaltningsavgift: 1.9%

Handla Valour Solana

Valour Solana är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETPhandlas på flera olika börser, till exempel svenska NGM och Börse Frankfurt. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade produkt.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext ParisEURSOLVAEuronext AmsterdamEURSOLVABörse FrankfurtEURVALOUR SOLANANordic Growth MarketEURVALOUR SOLANA EUR

Inlägget VALOUR SOLANA EUR ger exponering mot Solana och prissätts i euro dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt