Valour ska lansera Valour HBAR Staking ETP i samarbete med The Hashgraph Association

Expansion av fysiskt uppbackade ETPer: Valour Inc., tillkännager ett nytt produkterbjudande som lanserar en fysiskt uppbackad börshandlad produkt (ETP) Valour HBAR Staking ETP i samarbete med The Hashgraph Association (THA) – en schweiziskbaserad produkt oberoende och ideell organisation fokuserad på att ge en digital framtid för alla genom att utnyttja Hederas miljövänliga distribuerade ledger-teknologi (DLT) som styrs av världens ledande organisationer. Detta kommer i hälarna på ett nyligen genomfört samarbete mellan Valor Inc. och Bitcoin Suisse för att demonstrera Valours engagemang för att expandera fysiskt stödda digitala tillgångsprodukter och bredda marknadstillgängligheten för kryptovalutor för institutionella investerare på traditionella börser som XETRA.

Hederas betydelse: Hedera är ett ledande decentraliserat offentligt nätverk med öppen källkod, känt för sin energieffektiva Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanism. Det styrs av ett råd av oberoende, globala organisationer som består av Fortune 500-företag och prestigefyllda universitet, inklusive stora företag som Google, IBM, Boeing, Dell, Deutsche Telekom, Standard Bank och LG Electronics. HBAR, Hederas inhemska valuta, används för avgifter för nätverksanvändning och nätverkssäkerhet och rankas bland världens fyrtio främsta kryptovalutor globalt med ett börsvärde på 2,5 miljarder dollar.

HBAR är den ursprungliga, energieffektiva kryptovalutan i det offentliga Hedera DLT-nätverket. HBARer används för att betala applikationstransaktionsavgifter och skydda nätverket från attacker genom proof-of-stake och dess asynkrona bysantinska feltoleranta (aBFT) hashgraph konsensusalgoritm. HBAR har ett börsvärde på $2,5 miljarder och rankas bland de 40 bästa kryptovalutorna globalt.

Hedera är en decentraliserad, öppen källkod, proof-of-stake offentlig reskontra som använder den ledarlösa, asynkrona bysantinska feltoleransen (aBFT) hashgraph konsensusalgoritmen. Den styrs av ett samverkansresistent, decentraliserat råd av ledande företag, universitet och web3-projekt från hela världen. Hedera är byggt annorlunda än andra blockkedjor. Den har hög genomströmning med snabb finalitet; låga, förutsägbara avgifter; rättvis transaktionsbeställning med konsensustidsstämplar; och en robust kodbas som säkerställer skalbarhet och tillförlitlighet i varje lager av nätverksinfrastrukturen. Hedera styrs ansvarsfullt av världens ledande organisationer för att säkerställa att nätverket är resistent mot maskopi.

Valor tillkännagav också nyligen lanseringen av 1Valour Bitcoin Physical Carbon Neutral ETP (ISIN: GB00BQ991Q22) den 15 juni 2023. Denna ETP, säkrad av respektive digitala tillgångar fysiskt lagrade hos reglerade förvaringsinstitut som Copper, är en del av Valours åtagande att tillhandahålla fysiskt plattformar för digitala tillgångar. Dessutom erbjuder Valor helt säkrade ETP:er för digitala tillgångar, med listor över europeiska börser, banker och mäklarplattformar.

Inlägget Valour ska lansera Valour HBAR Staking ETP i samarbete med The Hashgraph Association dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt