spot_img
22.1 C
Barcelona

Valour Ripple (XRP) SEK spårar priset på kryptovalutan Ripple i svenska kronor

-

Valour Ripple (XRP) SEK är en börshandlad produkt som spårar priset på XRP, Ripples infödda token. XRP förbättrar främst globala finansiella överföringar och utbyte av flera valutor. Snabb och miljövänlig, den digitala tillgången XRP designades för att fungera som den mest effektiva kryptovalutan för olika applikationer inom finanssektorn.

Valour Ripple (XRP) SEK ETP (ISIN: CH1161139584) kommer att tillåta investerare att få exponering mot XRP genom banker eller mäklare, för att möta den växande efterfrågan på olika digitala tillgångsinvesteringar i Europa marknaderna.

XRP har ett börsvärde på 29,57 miljarder USD och rankas på en sjätte plats bland alla kryptovalutor globalt. Ripple XRP är en nyckelspelare inom det digitala valutaområdet, känd för sin användning för att underlätta snabba och billiga internationella pengaöverföringar. XRP fungerar på RippleNet och fungerar som en bryggvaluta i Ripples betalningsnätverk, vilket möjliggör sömlösa valutaväxlingar över hela världen. Detta har positionerat XRP som ett föredraget val för finansiella institutioner som söker effektiva alternativ till traditionella gränsöverskridande betalningsmetoder.

Produktdetaljer

EmittentValour Inc.NamnValour Ripple (XRP) SEKISINCH1161139584Valoren116113958BasvalutaSEKUnderliggande tillgångRipple (XRP/USD)SlutdatumOpen-endedFörvaltningskostnad1,9 procent

Handla Valour Ripple (XRP)

Valour Ripple (XRP) är en europeisk börshandlad produkt som bland annat handlas på Nordic Growth Market (NGM).

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börs

BörsNamnValutaNordic Growth MarketVALOUR RIPPLE (XRP) SEK  SEK

Inlägget Valour Ripple (XRP) SEK spårar priset på kryptovalutan Ripple i svenska kronor dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments