Valour ökar sin marknadsandel på svenska börser till 28 procent

Valour ökar sin marknadsandel på svenska börser till nästan 28 procent upp 10 procent från föregående månad. Dess AUM steg till 320 MCAD i början av november, upp från 259 MCAD, vilket är en ökning med 23 procent sedan den 30 oktober.

I en anmärkningsvärd förändring inom det digitala tillgångsutrymmet såg Valour sina Solana-innehav gå om Bitcoin som den ledande tillgången, med nära 115 MCAD i AUM.

I oktober uppvisade Valor anmärkningsvärda resultat på svenska börser, Valour ökar sin marknadsandel på svenska börser till 28 procent, vilket är en avsevärd ökning med 10 procent från föregående månad.

Sedan början av oktober har Valour upplevt en period av anmärkningsvärd handelsvolym, inklusive ett betydande inflöde på 24,5 MCAD, där 7,5 MCAD av denna summa anländer under de första fem handelsdagarna i november. Sedan början av november fortsatte Valours AUM att öka och nådde 320 MCAD. Det är en uppgång från 259 MCAD, en ökning med 23 procent sedan den 30 oktober, med Solana som den främsta tillgången och behärskar nära 115 MCAD i AUM. Detta indikerar inte bara en exceptionellt stark trend för kvartalet utan också en stark efterfrågan på Valours produkter i Norden.

Johanna Belitz, försäljningschef för Norden, kommenterade denna framgång och sa: ”När oktober gick mot sitt slut växte vår marknadsandel nästan 10 procent månad för månad. Denna prestation är ett resultat av våra effektiva marknadsföringsstrategier och Valours unika står som den enda emittenten som erbjuder ett brett utbud av altcoins listade i Norden.” Hon noterade vidare den dragkraft som Valours nya EUR-denominerade produkter får, som tilltalar investerare från Finland, Norge, Danmark och svenska investerare som letar efter alternativ till den svaga SEK.

Marco Infuso, Chief Sales Officer för Valour, tillade ”Förutom vår växande marknadsandel och kontinuerliga inflöde i våra produkter, såg vi att våra Solana-innehav överträffade Bitcoin i termer av AUM, drivet av betydande investeringar från stora aktörer samt en anmärkningsvärd ökning i sitt pris.”

Valour blickar mot framtiden, framhäver deras fortsatta tillväxt och strategiska marknadspositionering den ökande relevansen och potentialen hos decentraliserad finansiering. Företaget är fortfarande dedikerat till att tillhandahålla innovativa lösningar inom det digitala tillgångsområdet, vilket främjar ett mer inkluderande och effektivt finansiellt ekosystem.

*Data om marknadsandelar från NGM och Nasdaq Nordic inkluderar emittenter som endast erbjuder kryptoderivat

Inlägget Valour ökar sin marknadsandel på svenska börser till 28 procent dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt