Valour nådde rekordhöga 531 MCAD i tillgångar under förvaltning

Valour, en ledande emittent av börshandlade produkter (”ETPs”) som ger förenklad tillgång till digitala tillgångar, satte rekordhöga tillgångar under förvaltning (”AUM”) på 531 MCAD den 2 januari 2024.

Denna senaste uppgång i AUM drivs av en ökning av värdet på tillgångarna som ligger till grund för Valours ETP-erbjudanden, tillsammans med en ökad efterfrågan på Valours ETPer, vilket företaget tror beror på det växande investerarintresset och förtroendet för digitala tillgångar som livskraftiga investeringar alternativ. Med en imponerande genomsnittlig daglig omsättning på 8,2 miljoner CAD i december och en omsättning genom tiderna som nådde 521,9 MCAD, återspeglar Valours betydande AUM vid årets slut på 507,2 MCAD – en ökning med 217 procent jämfört med året innan – dess åtagande att erbjuda innovativa finansiella tjänster. Dessa produkter resonerar med föränderliga investeringstrender och det föränderliga landskapet av digitala tillgångar.

Handla Valours produkter

Valours produkter handlas bland annat på Nordic Growth Market, NGM, vilket betyder att de kan handlas genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Inlägget Valour nådde rekordhöga 531 MCAD i tillgångar under förvaltning dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt