Valour lanserar fysiskt uppbackad ETP för Internet Computer Protocol (ICP)

Valour tillkännager ett nytt produkterbjudande som lanserar en fysiskt backad börshandlad produkt (ETP) för Internet Computer Protocol (ICP) token i samarbete med DFINITY Foundation. Detta kommer i hälarna på ett nyligen genomfört samarbete mellan Valour Inc. och Bitcoin Suisse AG för att visa Valours engagemang för att expandera fysiskt stödda digitala tillgångsprodukter och bredda marknadstillgängligheten för kryptovalutor på traditionella börser som XETRA.

Det snabbt växande Internet-datorcommunityt fokuserar på att bygga ut ett nytt Web3 Internet-ekosystem och flytta de allra flesta onlinesystem och tjänster i kedjan. Detta möjliggör ersättning av traditionell IT med oöverträffad kostnadseffektivitet, säkerhet och prestanda, vilket banar vägen mot blockkedjesingularitet.

”Det här erbjudandet innebär en spännande utveckling inom området digitala tillgångar”, säger Olivier Roussy Newton, VD för DeFi Technologies och direktör för Valour. ”Genom vår tillgångsstödda emissionsplattform och operativa expertis på ETP-marknaden strävar vi efter att skapa robusta och diversifierade investeringsmöjligheter för investerare.”

Marco A. Infuso, CSO på Valour Europe AG, tillade: ”Detta samarbete möjliggör säker och enkel tillgång till ICP-tokens via traditionella mäklare, banker och plattformar. På så sätt kan ICP integreras i varje portfölj, precis som aktier och obligationer har varit det i decennier.”

Valor tillkännagav också nyligen lanseringen av 1Valour Bitcoin Physical Carbon Neutral ETP (ISIN: GB00BQ991Q22) den 15 juni 2023. Denna ETP, säkrad av respektive digitala tillgångar fysiskt lagrade hos reglerade förvaringsinstitut som Copper, är en del av Valours åtagande att tillhandahålla fysiskt plattformar för digitala tillgångar. Dessutom erbjuder Valour helt säkrade ETPer för digitala tillgångar, med listor över europeiska börser, banker och mäklarplattformar.

Om Internet Computer Protocol

Internet Computer drivs av ny ”kedjenyckelkryptografi”, som gör att den kan köras i webbhastighet med effektivitet, dess smarta kontrakt för att betjäna webben direkt till slutanvändare och dess on-chain beräkning att skala utan begränsning. Med dessa möjligheter kan massmarknadens Web3-tjänster köras helt i kedjan, vilket öppnar möjligheten för blockchain att bli ett alternativ till traditionell IT, såsom molntjänster. Internet Computer styrs och uppdateras av Network Nervous System (NNS), en protokollintegrerad DAO som bestämmer sig för att använda flytande demokrati. Stöd för uppdraget är mer än 200 världskända forskare och ingenjörer specialiserade på kryptografi, distribuerade system, exekveringsmiljöer, programmeringsspråk och mer. För mer information, besök https://internetcomputer.org

Inlägget Valour lanserar fysiskt uppbackad ETP för Internet Computer Protocol (ICP) dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt