Valour Binance (BNB) SEK ger exponering mot kryptovalutan Binance i SEK

Valour Binance (BNB) SEK är en börshandlad produkt som spårar priset på kryptovalutan BNB, den inhemska kryptovalutan som utfärdas av Binance-börsen och körs på Binance-kedjan. Den kan användas för betalningar på transaktionsavgifter (på Binance-kedjan), resebokningar, underhållning, onlinetjänster och andra finansiella tjänster. Valour Binance (BNB) gör investeringar i detta ekosystem enkel, säker och kostnadseffektiv, tillgänglig för köp på reglerade börser via vilken bank eller mäklare som helst.

BNB kan användas för att betala avgifter vid handel på Binance, och vanligtvis till en rabatterad kurs. På grund av den primära nyttan har BNB sett en betydande tillväxt i intresse genom åren. Flera omgångar av token burn-händelser har uppskattat BNB-priset och drivit det upp som en av de fem bästa kryptovalutorna efter börsvärde.

BNB är kryptovalutmyntet som driver BNB Chain-ekosystemet. Som en av världens mest populära verktygstokens kan du inte bara handla BNB som vilken annan kryptovaluta som helst, du kan också använda BNB i ett brett utbud av applikationer och användningsfall.

Produktinformation

EmittentValour Inc.NamnVALOUR BINANCE (BNB) SEKISINCH1149139698Valoren114913969BasvalutaSEKUnderliggande tillgångBinance (BNB/USD)FörfallodagOpen-EndedFörvaltningsarvode1,90 procent

Handla

Valour Binance (BNB) SEK en europeisk börshandlad produkt som bland annat handlas på NGM.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValutaNordic Growth MarketValour Binance (BNB) SEKSEK

Inlägget Valour Binance (BNB) SEK ger exponering mot kryptovalutan Binance i SEK dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt