Priserna på nya bostäder i USA rasar med 18 procent

Priserna på nya bostäder har precis kraschat med det största beloppet någonsin, ned 18 procent under det senaste året. Enligt Reventure är detta den största årliga nedgången tillbaka till 1965. Även under den värsta månaden av finanskrisen 2008 var den största nedgången 15 procent.

Den värsta delen? Priserna på nya bostäder är fortfarande uppe med ~24 procent från nivåerna före pandemin. Eftersom efterfrågan på bolån är den lägsta sedan 1994 och överkomligheten alltid är lägsta, är byggare i trubbel. Det genomsnittliga försäljningspriset för ett nytt hem har minskat med nästan 90 000 USD sedan förra året. Hur kan detta sluta bra?

Källa The Kobeissi Letter

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post Priserna på nya bostäder i USA rasar med 18 procent appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt