Olika kryptovalutor i samma instrument

Visste du att du kan få exponering för en rad olika kryptovalutor i samma instrument. Du kan till exempel få exponering mot kryptovalutor som

BTC, ETH, BNB, XRP, SOL, ADA, DOGE, TRX, TON och DOT i en enda ETP, börshandlad produkt? De handlas i en korg av kryptovalutor och det är olika kryptovalutor i samma instrument.

Denna börshandlade produkt kommer dessutom i två olika valutor.

VDAB10 EUR ISIN: CH1149139623

VDAB10 SEK ISIN: CH1161139568

Handla VDAB10 ETP SEK

Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10 SEK) är en europeisk börshandlad kryptovaluta som bland annat handlas på svenska NGM, Nordic Growth Market.

Det betyder att det går att handla andelar i denna börshandlade kryptovaluta genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Handla VDAB10 ETP EUR

Valour Digital Asset Basket 10 (VDAB10 EUR) är en europeisk börshandlad kryptovaluta som bland annat handlas på tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Inlägget Olika kryptovalutor i samma instrument dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt