Ny tematisk ETF från WisdomTree ger tillgång till företag inom prospektering och bearbetning av metaller för energiomställningen

Sedan i tisdags handlas en ny börshandlad fond utgiven av WisdomTree på Xetra och Börse Frankfurt. Det är en ny tematisk ETF från WisdomTree som ger tillgång till företag inom prospektering och bearbetning av metaller för energiomställningen.

WisdomTree Energy Transition Metals and Rare Earths Miners UCITS ETF (RARE) ger investerare tillgång till en aktieportfölj av företag som främst är verksamma i värdekedjan för energiomställningsmetaller. Detta inkluderar utforskning och bearbetning av metaller som används i teknologier som är förknippade med energiomställning. Användningsområden för energiomställningen inkluderar elfordon, transmission, laddning, energilagring, solenergi, vindkraft och vätgas.

NamnISINAvgiftUtdelningspolicyReferensindexWisdomTree Energy Transition Metals and Rare Earths Miners UCITS ETF – USD AccIE000KHX9DX60,50 %AckumulerandeWisdomTree Energy Transition Metals and Rare Earths Miners Index

Produktutbudet i Deutsche Börses XTF-segment omfattar för närvarande totalt 2 150 ETFer. Med detta urval och en genomsnittlig månatlig handelsvolym på cirka 14 miljarder euro är Xetra den ledande handelsplatsen för ETFer i Europa.

Inlägget Ny tematisk ETF från WisdomTree ger tillgång till företag inom prospektering och bearbetning av metaller för energiomställningen dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt