spot_img
22.1 C
Barcelona

Nu finns holländska aktier på FreeTrade

-

Utrullningen av europeiska aktier fortsätter. Efter att ha följt tyska och finska aktier finns nu holländska aktier på FreeTrade.

FreeTrade lägger till fler aktier som handlas på andra stora europeiska börser under de närmaste månaderna.

FreeTrade har gått direkt till paneuropeiska börser för att erbjuda dig den bästa möjliga upplevelsen, vilket gör Freetrade till ett av få mäklarhus i Europa som erbjuder direktåtkomst för privata investerare till europeiska marknader.

Visste du detta om holländska aktier?

Amsterdambörsen grundades 1602 och anses vara den äldsta fortfarande fungerande börsen i världen.

Stabila attraktioner som ölgiganten Heineken sitter bredvid den långvariga Ajax-sponsorn ABN AMRO (ett intensivt holländskt exempel) samt internetinvesteringsbolaget Prosus, som sannolikt kommer att väcka teknikinvesterares intresse.

Du kan nu hitta 39 holländska aktier i din app, inklusive:

• Ölproducenter Heineken

• Satellitnavigeringstillverkare TomTom

• Investmentbanken ABN AMRO

Är dessa aktier tillgängliga för alla användare?

FreeTrade kommer att följa samma principer för europeiska aktier som FreeTrade har för aktier i Storbritannien och USA.

För holländska aktier betyder detta att alla användare kommer att kunna få tillgång till aktier på börsens huvudindex, Amsterdam 25.

Resten av aktier utanför huvudindexet kommer endast att vara för Plus-medlemmar.

Håll ögonen öppna under de kommande veckorna och månaderna när FreeTrade lanserar ytterligare europeiska länder.

Detta bör inte läsas som personlig investeringsrådgivning och enskilda investerare bör fatta sina egna beslut eller söka oberoende rådgivning. Den här artikeln har inte utarbetats i enlighet med lagkrav som är utformade för att främja investeringsanalysens oberoende och anses vara en marknadskommunikation.

När du investerar är ditt kapital i fara. Värdet på din portfölj kan gå ner såväl som upp och du kan få tillbaka mindre än du investerar. Tidigare resultat är inte en tillförlitlig indikator på framtida resultat.

Freetrade är ett handelsnamn för Freetrade Limited, som är ett medlemsföretag på London Stock Exchange och är auktoriserat och reglerat av Financial Conduct Authority. Registrerad i England och Wales (nr 09797821).

20 januari 2022

Inlägget Nu finns holländska aktier på FreeTrade dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments