Nikkei 225 handlas till den högsta nivån sedan mars 1990

Japans Nikkei 225 aktieindex stiger över 34 000 för första gången sedan mars 1990. Breakout från en 30-årig bas. Detta index handlas nu till den högsta nivån på 34 år, men det befinner sig fortfarande under det all-time-high på 38 195 som noterades i december 1989.

Japans aktiemarknad, mätt med just detta index, Nikkei 225, har nu stigit med 120 procent från sin botten 2020. Både teknik- och hälsovårdsaktier har varit de främsta drivkrafterna. Nyligen började Warren Buffett satsa på en återhämtning av Japans ekonomi. Japan är tillbaka på en tjurmarknad.

Källa: Vikingen.se

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv. Vikingen är ett av Sveriges äldsta aktieanalysprogram.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post Nikkei 225 handlas till den högsta nivån sedan mars 1990 appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt