Mexikos peso handlas på den högsta nivå mot dollar sedan 2015

Mexikos peso har överträffat sina latinamerikanska motsvarigheter, även efter att den sänkte räntorna förra veckan då inflationen har dämpats långt under sin topp.

Höga räntor har bidragit till att stärka den mexikanska valutan, vilket avgående presidenten Andrés Manuel López Obrador har utpekat som ett tecken på ekonomisk framgång inför ett presidentval i juni. Hans Moreno-parti har stöttat föregångaren Claudia Sheinbaum för att tävla mot rivalen Xóchitl Gálvez.

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv. Vikingen är ett av Sveriges äldsta aktieanalysprogram.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post Mexikos peso handlas på den högsta nivå mot dollar sedan 2015 appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt