Melanion Capital samarbetar med Paymium för en ny Bitcoin-investeringsupplevelse

Melanion Capital, en pionjär inom Bitcoin-investeringsarenan och emittent av Europas första Bitcoin Equities ETF, är glada över att tillkännage ett strategiskt partnerskap med Paymium, världens banbrytande Bitcoin-börsplattform. Detta samarbete kommer att höja Bitcoin-investeringsupplevelsen för användare över hela Europa.

Paymium, känd som den första Bitcoin-börsen som fortfarande är i drift, har över 230 000 kunder och är en stolt medlem i Labchain-konsortiet, orkestrerat av Caisse des Dépôts.

Den Paris-baserade enheten åtnjuter stöd från framstående investeringsfonder Newfund och Kima Ventures. Sedan 2021 har Paymium fått erkännande från Autorité des Marchés Financiers (den franska finansmyndigheten) som en leverantör av digitala tillgångar, vilket understryker kvaliteten och tillförlitligheten hos dess tjänster.

”Att gå samman med Paymium, en respekterad ledare inom Bitcoin-börsområdet, överensstämmer perfekt med vår vision på Melanion Capital.

Vi är dedikerade till att förbättra våra användares Bitcoin-investeringsupplevelse samtidigt som vi utbildar dem om nyanserna i kryptovaluta. Detta partnerskap är ett vittnesbörd om vårt engagemang för att leda vägen inom Bitcoin-förståelse och investering, säger Jad Comair, grundare och VD för Melanion Capital.

”Vi är glada över att tillkännage vårt partnerskap med Melanion Capital, en ledande fransk pionjär inom Bitcoin ETFer. Detta samarbete kommer vid en tidpunkt då ämnet fångar global uppmärksamhet. Tillsammans siktar vi på att göra Bitcoin mer tillgängligt, så att Melanions kunder som är intresserade av att köpa Bitcoin direkt kan göra det genom en ansedd och reglerad fransk marknadsplats.” sa Pierre Noizat, grundare och VD för Paymium

Efter att ha tillhandahållit ett reglerat investeringsomslag till europeiska investerare genom bitcoin equities ETF, efter att ha betonat utbildning med lanseringen av Melanion Bitcoin Academy-appen, understryker denna nya prestation Melanion Capitals hängivenhet att nu erbjuda direktinvesteringsupplevelser till sin publik.

Genom att samarbeta med Paymium tar Melanion ett nytt viktigt steg för att göra det möjligt för alla att navigera i Bitcoins ekosystem!

Inlägget Melanion Capital samarbetar med Paymium för en ny Bitcoin-investeringsupplevelse dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt