Lyckas på börsen med Vikingen Maxi och optioner

Lyckas på börsen med Vikingen Maxi

Att lyckas på börsen med Vikingen Maxi och optioner inbegriper ofta att du känner till vad volatilitet är för något. Ett viktigt begrepp för att lyckas på börsen är volatilitet. Videon går igenom hur man kan tolka ovanligt kraftiga kursrörelser. Även förhållandet mellan kurs och volym är viktigt för hur kursen troligtvis kommer att fortsätta. Här beskrivs även en modell där du själv beskriver hur mycket du vill ha i rimlig avkastning. Utbildningen går även igenom hur man skapar egna modeller i Vikingen. Efter kursen hoppas vi att du bättre förstår betydelsen av volatilitet och pris kontra volym.

Grundkurs om optioner och Vikingens modell

Optionsdelen inleds med hur man tolkar en options beteckning, Vad betyder ett C i beteckningen? En stor del av videon går igenom för- och nackdelar med optioner. Vilka är riskerna och hur kan jag undvika dem? Vikingen har en träffsäker modell för derivat som optioner, certifikat och futures. Den kallas för DelphiOptioener01 och skapades av dem som skapade Vikingen som jobbade på Delphi Economics. Antagligen Erland Holmlund. Den har varje dag under många år gett mycket bra resultat. Optioner kan gå väldigt mycket. Det finns dock en stor risk att man förlorar flera gånger på optioner och därför är det viktigt med ett bra hjälpmedel. Dina chanser att lyckas på börsen med Vikingen Maxi och optioner tror vi ökar med Vikingen Maxi. Det är förstås ingen garanti att du lyckas, men det är syftet med med programmet.

Här finns mer om optioner: [OPB] Optionshandel på Börsen

Lyckas på börsen med Vikingens metod

Kursen avslutas med hur du kan jobba med Vikingen Maxi och få fram bra värdepapper samt bevaka dina egna och sälja dem i tid. Metoden gav 120 % i resultat 2020 enligt marknadsbrevet Vikingen Portfolio.

Tolkningar av modeller för att lyckas bättre

Följande modeller beskrivs i videon: Trend, Trendbrott, TrendTriggerFactor, Volatilitetssignal, Advance Decline, FIBONACCI, Fishnet, Hauseindex, Multiindikator, Multiprocentuell, Multirelativ, PrisVolym, TvåObjekt, Valuta, Volymindikator, Volymoscillator, Wilder-RSI, WBWinner, Börstermometer. DelphiOptioner01.

Skapa dina egna modeller

I Vikingen Maxi och Trading kan du programmera egna modeller. Vi visar i videon hur du kommer igång och även hur modellen  presenteras på skärmen.

Lyckas på börsen med Vikingen

Det finns fler videofilmer om teknisk och fundamental analys. Hela utbildningsserien omfattar 4 seminarier: videoklipp – Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Disclaimer

OBS! Historiska kursmönster är ingen garanti för att det blir likadant i framtiden.

The post Lyckas på börsen med Vikingen Maxi och optioner appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt