Kommer uppgången på börsen nu?

Kommer uppgången på börsen nu?

Man kan undra om uppgången på börsen kommer nu, eftersom många ETF:er har köpsignal nu.

Många stora bolag börjar hacka upp sig upp igenom den förra toppen. Nedan visas Industrivärden, ett investment-bolag i Sverige. Den sista stapeln är ovanligt lång och det är en stochastics köpsignal. Avstånden mellan senast betalt och näst senast betalt den senaste tiden är ovanligt stort, det vill säga en volatil köpsignal. Avståndet mellan senast betalt och senast betalt är också ovanligt stor, en köpsignal i momentum. Medelvärdet lutar starkt upp, bra derivata. Senast betalt är även högst betalt, kursen vill upp. Men går kursen igenom motståndet som den förra toppen utgör? Om kursen går igenom med ökad volym, blir det en stark köpssignal. Så här ser det ut för många börser och aktier nu. Kommer uppgången på börsen nu?

Något som talar emot, är tumregeln om att det är bra att sälja i vecka 11, 3 veckor kvar.

Aktier där uppgången pågår

Här kommer aktietipsen. Själv köper jag helst aktier som går upp och det gör de här.

EVOLUTION

SAAB B

TRELLEBORG B

INDUSTRIVÄRDEN A

VBG GROUP B

VOLVO B

EQT/XSTO

LIFCO B

BJÖRN BORG

ALM. BRAND

KREDITBANKEN

PANDORA

CARLSBERG B

COLOPLAST B

DJURSLANDS BANK

NKT

NORDFYNS BANK

CBRAIN

Kommer uppgången först på ETF:er?

Exchanged Traded Funds, ETF, ser mycket bra ut nu. Kanske väntar de största vinsterna  där? Hoppas att du abonnerar på tyska ETF:er från XETRA-börsen i Vikingen. Kostar bara 59 kr/månad. Dock endast slutkurser. Här är några förslag. Det ser nästan löjligt enkelt ut att tjäna pengar. Här nedan är 20 av de som lutar mest upp just nu. Svårt att välja en, de är så många som går bra. Mycket tyder på att USA-börsen kommer att gå upp.

Och då brukar resten av världen hänga på. Åter då till frågan: Kommer uppgången på börsen nu?

JPMJPRESEARCHENHANCEDIXEQ(ESG), OSSIAMSHILLERBARCLAYSCAPEUSSEC, AMUNDIMSCIINDIAUCITSETF-EUR(C), INVESCO S&P 500 UCITS ETF ACC, INVESCOSTOXXEUR600OPTIMISEDCHE, INVESCOSTOXXEUR600OPTIMISEDCON, INVESCOSTOXXEUR600OPTIMISEDAUT, AMUNDIMSCIUSAESGCLIMATENETZERO, ISHARESMSCIUSASRIUCITSETFEURHE, INVESCOSTOXXEUR600OPTIMISEDPER, AMUNDIPEAMSCIUSAESGLEADERSUCIT, AMUNDIETFMSCIWORLDEXEMUUCITSET, ISHARESCORES&P500UCITSETFUSD(A, AMUNDIMSCIWORLDUCITSETF-EUR(C), AMUNDIMSCIWORLDHEALTHCAREUCITS, ISHARESMSCIUSAUCITSETFUSD(ACC), SPDR S&P 500 UCITS ETF (DIST), AMUNDIPEADOWJINDUSTRAVERAGEUCI, ISHARESDOWJINDUSTRAVERAGEUCITS, AMUNDIPEADOWJINDUSTRAVERAGEUCI, AMUNDINASDAQ100UCITSETFDAILYHE, AMUNDIMSCIALLCOUNTRYWORLDUCITS

Visas uppgången på börsen även i optionerna?

Inte riktigt ännu. Här är de fyra optionerna med flest köppoäng. Tre köpoptioner och 1 säljoption. Borde vara fler om optionsmarknaden tror att det ska gå upp snabbt.

TLSN4O28

ESSITB4I270

ATCOA4D185

SEBA4F140

Disclaimer

Även om vi önskar att tipsen ska slå in, blir det inte alltid så. Kurserna har två komponenter; trend och kaos. Trend kan vi förutsäga, men inte kaos. Det är upp till dig själv om du följer tipsen och tar risken att kurserna kan sjunka i värde. Ambitionen och meningen med Vikingen är förstås att du ska kunna bli rikare, men då måste du också sälja i tid, vilket Vikingen ger signaler om.

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

Nu när börsen går bra, tjänar du troligtvis mycket pengar. Varför inte satsa rejält och köpa Vikingen Maxi med alla värdepapper och finesser? Ta vara på de pengar du har tjänat på ett bättre sätt. Klicka på länken eller kontakta Saga Vigre, saga.vigre@vikingen.se eller Catrin Abrahamsson,  catrin.abrahamsson@vikingen.se

The post Kommer uppgången på börsen nu? appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt