Kan FED sänka räntan redan i januari?

Massiv förändring under de senaste 5 veckorna när det kommer till vad marknaden prissätter från Fed. Det finns nu tecken som tyder på att vi kan se FED sänka räntan under det första kvartalet 2023, och det finns till och med tecken på att det kan ske i januari, även om det i dagsläget är mycket ljusa förhoppningar.

Källa: Bloomberg

Futures visar nu en chans på ~45 procent att FEDs räntesäkningar börjar så snart som i mars 2024. Det finns också en växande (men liten) chans att vi kan se FED sänka räntan i januari 2024, med 4 procent.

Före de senaste KPI-inflationsdata visade basfallet räntesänkningar med början i juni 2024. Det fanns också en chans på 50 procent för ytterligare en räntehöjning 2024. Detta har varit en snabb vändning…

Källa: The Kobeissi Letter

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post Kan FED sänka räntan redan i januari? appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt