Introducing 21Shares Celestia Staking ETP: Transforming Blockchain Innovation

21Shares är glada över att tillkännage den senaste lanseringen från 21Shares med Celestia Staking ETP. Celestia är ett modulärt datatillgänglighetsnätverk som skalas säkert med antalet användare, vilket gör det enkelt för vem som helst att starta sitt eget nätverk. Som världens största emittent av börshandlade kryptovalutaprodukter (ETP) är det ytterligare ett exempel på hur 21Shares fortsätter att leda vägen när det gäller att tillhandahålla banbrytande investeringslösningar.

Namn21Shares Celestia Staking ETPTickerATIA NA (Euronext Amsterdam)
ATIA FP (Euronext Paris)ISINCH1326116832ValutaUSD (Euronext Amsterdam)
EUR (Euronext Paris)BörsEuronext Amsterdam & ParisFörvaltningsavgift2,5 %

Varför 21Shares Celestia Staking ETP?

Modulär blockkedjedesign: Celestia introducerar modulära blockkedjor, vilket gör det möjligt för utvecklare att enkelt distribuera och anpassa sina egna blockkedjelösningar ovanpå Celestias nätverk.

Native Cryptocurrency (TIA): TIA-tokenet fungerar som den infödda kryptovalutan i Celestia blockchain, vilket underlättar olika funktioner inklusive datatillgänglighet, gasavgifter och deltagande i styrning.

Proof of Stake (PoS) Consensus: Celestia använder en PoS-konsensusmekanism, som tillåter nätverksdeltagare att satsa TIA-tokens i utbyte mot att validera transaktioner och säkra nätverket.

Transparent styrning: Celestia fungerar som ett decentraliserat och tillståndslöst nätverk, vilket möjliggör samhällsstyrd styrning och deltagande i nätverkets beslutsprocesser.

Handla ATIA ETP

21Shares Celestia Staking ETP (ATIA ETP) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som handlas på Euronext Amsterdam.

Euronext Amsterdam är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Inlägget Introducing 21Shares Celestia Staking ETP: Transforming Blockchain Innovation dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt