Indiens nya tekniska landskap: Insikter från Kevin Carter från EMQQ Global

I ett samtal nyligen med Steve Darling från Proactive, grävde Kevin Carter, grundare och Chief Investment Officer för EMQQ Global och INQQ Fund, ned sig i det dynamiska landskapet på tillväxtmarknader, och fokuserade specifikt på de kontrasterande banorna i Indien och Kina. Carter underströk Indiens, tekniska landskap, lovande tillväxtutsikter och drog paralleller och distinktioner med Kinas anmärkningsvärda ekonomiska uppgång under de senaste två decennierna.

Carter lyfte fram Indiens styrkor och pekade på dess stora och ungdomliga befolkning, spirande ekonomi och blomstrande tekniksektor som nyckeldrivkrafter för tillväxt. Han utvecklade Indiens innovativa digitala infrastruktur, som spelar en avgörande roll för att främja finansiell integration och driva på tekniska framsteg inom olika sektorer.

Trots Indiens relativt höga marknadsvärdering, betonade Carter att dess tillväxtpotential, särskilt driven av dess digitala initiativ, ofta underskattas av många investerare. Denna insiktsfulla diskussion kastar ljus över Indiens framväxande roll som en betydande aktör i den globala ekonomin och understryker de övertygande investeringsmöjligheter som det erbjuder. För ytterligare expertanalys om tillväxtmarknader och strategiska investeringsinsikter, uppmuntras tittarna att hålla sig uppdaterade från EMQQ Global.

Handla EMQQ

EMQQ Emerging Markets Internet & Ecommerce UCITS ETF (EMQQ) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra, Euronext Paris och London Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Inlägget Indiens nya tekniska landskap: Insikter från Kevin Carter från EMQQ Global dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt