H21V ETP ger en likaviktad exponering mot de fem största kryptovalutorna på marknaden

21Shares Crypto Basket Equal Weight ETP (H21V ETP) med ISIN CH1135202161 spårar prestanda för de 5 största kryptovalutorna mätt med börsvärde. De inkluderade kryptovalutorna är likaviktade.

Den börshandlade produktens TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Crypto Basket Equal Weight ETP är det enda ETN som följer Vinter 21Shares Crypto Basket Equal Weight-index. Denna ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Crypto Basket Equal Weight ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 4 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 28 september 2021 och har sin hemvist i Schweiz.

Beskrivning

21Shares Crypto Basket Equal Weight ETP (Ticker: H21V) strävar efter att spåra investeringsresultaten för ett lika viktat index som består av de fem största kryptotillgångarna baserat på börsvärde.

Mål

21Shares Crypto Basket Equal Weight ETP (Ticker: H21V) är utformad för att ge investerare det enklaste och säkraste sättet att investera i de största blockchain-protokollen med aggressiv och störande tillväxt utan att behöva skapa ett nytt konto

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Köp marknaden: Exponering mot de fem bästa marknaden för kryptotillgångar som balanserar om kvartalsvis för att följa utvecklingen av kryptoutrymmet.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla H21V ETP

21Shares Crypto Basket Equal Weight ETP (H21V ETP) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDHODLVEuronext ParisEURHODLVXETRAEURH21VSIX Swiss ExchangeUSDHODLVgettexEURH21VSIX Swiss ExchangeGBPHODLVSIX Swiss ExchangeCHFHODLV

Största innehav

KryptovalutaVikt %Ethereum20.59%Binance Coin18.04%XRP18.12%Bitcoin19.89%Cardano23.36%

Innehav kan komma att förändras

Inlägget H21V ETP ger en likaviktad exponering mot de fem största kryptovalutorna på marknaden dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt