FEDs räntesänkningar är kanske inte vad du tror

Var inte för exalterad över Feds räntesänkningar. En granskning av Fed-räntecyklerna sedan 1970-talet har visat att investerare har mer att frukta från den första sänkningen i en cykel än pausen.

I genomsnitt har det amerikanska referensindexet S&P500 ökat med fem (5) procent under 100 dagar mellan senaste Fed-åtstramningen och första skärningen. Läget på en bredare marknad är -23 procent över 200 dagar efter första snittet i en serie, har SRP beräknat.

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv. Vikingen är ett av Sveriges äldsta aktieanalysprogram.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post FEDs räntesänkningar är kanske inte vad du tror appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt