Februari bevittnade en anmärkningsvärd utveckling på 20 procent

David LaValle , global chef för ETF för Grayscale, träffade Steve Darling från Proactive för att ge en optimistisk uppdatering om utvecklingen för Grayscale Future of Finance ETF och den bredare marknaden för digitala tillgångar. Februari bevittnade en anmärkningsvärd utveckling på 20 procent över hela indexet, avsevärt stärkt av uppgången i Bitcoin-priserna. LaValle sa till Proactive att denna ökning tillskrivs positiva marknadsreaktioner efter godkännandet av spot-Bitcoin-börshandlade produkter på den amerikanska marknaden, vilket leder till ökade investeringsinflöden och bredare tillgång till Bitcoin för investerare.

Lavelle lyfte fram den betydande korrelationen mellan vissa segment av Grayscale Future of Finance-temat, särskilt gruvarbetare och digital tillgångsinfrastruktur, med Bitcoin-priser. Lanseringen av spot Bitcoin ETP har inte bara ökat prestandan för företag som Coinbase utan också validerat digitala tillgångar bland en bredare investerarbas.

Med den kommande Bitcoin-halveringen som förväntas minska utbudet mitt i den växande efterfrågan, förväntas en hausseartad inverkan på Bitcoins pris. Dessutom syftar Grayscale Future of Finance ETF till att erbjuda investerare ett infrastrukturspel på det digitala tillgångarnas ekosystem, och likna det vid en investering i internetinfrastruktur under de första dagarna av dot-com-eran, och därigenom tillhandahålla ett tematiskt sätt att investera i framtiden av finans utan att spekulera i specifika digitala valutor.

Handla GF0F ETF

Grayscale Future of Finance UCITS ETF (GF0F ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Inlägget Februari bevittnade en anmärkningsvärd utveckling på 20 procent dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt