Expert säger att Ethereum kommer att nå 27 000 dollar denna tjurcykeln

Ethereum kan nå 27 000 dollar på toppen av den nuvarande tjurcykeln, förutspår Ethereum-gemenskapsmedlemmen och investeraren Ryan Berckmans. Bristen på säljtryck från gruvarbetare kommer att vara en av de viktigaste katalysatorerna som kommer att driva priset på ETH till aldrig tidigare skådade toppar.

”Min personliga förutsägelse är 12 000 till 27 000 per Ethereum inom 18 till 30 månader”, sa han i en nyligen publiceras intervju.

Som en av de främsta katalysatorerna för ETHs uppskattning pekar Berckmans på bristen på säljtryck från gruvarbetare, som försvann efter att Ethereum bytte från en proof-of-work till proof-of-stake konsensusmekanism i september 2022. med Merge-uppdateringen.

Den nuvarande bullcykeln är den första för Ethereum sedan dess övergång till ett proof-of-stake-system.

Som Berckmans noterade måste gruvarbetare regelbundet sälja stora mängder mynt för att täcka driftskostnaderna, vilket sätter press nedåt på myntpriserna för bevis på arbete.

Enligt expertens uppskattningar, vid toppen av den senaste cykeln, var Ethereum ansvarig för majoriteten av alla kostnader relaterade till bevis på arbete trots att det hade ett lägre börsvärde än Bitcoin.

”Vi bör förvänta oss att det samlade försäljningstrycket från bevis på arbete kommer att minska med mer än 80 procent jämfört med den senaste cykeln” noterade Berckmans.

Inlägget Expert säger att Ethereum kommer att nå 27 000 dollar denna tjurcykeln dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt