ETC Group noterar sin Crypto Basket ETP på Parisbörsen

I den här videon delar ETC Group höjdpunkterna från klockringningsceremonin för noteringen av sin Crypto Basket ETP den 10 januari 2024 på Euronext Paris. Bradley Duke, CSO för ETC Group talar om produkten och företaget i en intervju som genomfördes på plats på Parisbörsen.

Om produkten

I april 2023 lanserade ETC Group ETC Group MSCI Digital Assets Select 20 DA20 ETP replikera ett MSCI-index. DA20 spårar de 20 främsta investerarbara kryptovalutorna efter börsvärde, exklusive stablecoins, privacy coins och meme-mynt.

Det erbjuder investerare en passiv och diversifierad bred marknadsexponering, som täcker cirka 85 procent av kryptomarknaden. Indexet ombalanseras kvartalsvis, och enskilda komponenter begränsas till en maximal vikt på 30 procent inom indexet för att öka diversifieringen.

Handla DA20 ETP

ETC Group MSCI Digital Assets Select 20 ETP (DA20 ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på Deutsche Boerse Xetra och Euronext Paris, Parisbörsen.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Inlägget ETC Group noterar sin Crypto Basket ETP på Parisbörsen dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt