ETC Group lanserar bäst i klassen Ethereum Staking ETP på XETRA

Det mest effektiva instrumentet för att tjäna belöningar från att satsa ETH, ETC Group Ethereum Staking ETP

Den lägsta totala kostnaden och högst avkastning ETH Staking ETP på marknaden

Designad för att ge bästa investerarresultat

ETC Group lanserar sin senaste ETP på Deutsche Börse XETRA, ETC Group Ethereum Staking ETP med ticker ET32, en totalavkastning börshandlad produkt som spårar Compass Ethereums totalavkastning månadsindex. Speciellt skräddarsydd för att möta de rigorösa kraven från institutionella investerare, erbjuder ETC Group Ethereum Staking ETP överlägsna resultat jämfört med alternativa insatserbjudanden och andra liknande ETP:er på marknaden. Det är den första riktiga ETPen för institutionell kvalitet, låg kostnad, likvid och transparent satsning, förankrad till ett genuint riktmärke för att säkerställa optimala investerarresultat.

ISIN: DE000A3G90G9

WKN: A3G90G

Produktnamn: ETC Group Ethereum Staking ETP

Fysisk inlösen: Ja

Spåra Compass Ethereums totalavkastning månadsindex som riktmärke

Ether (ETH) är den näst största kryptovalutan efter börsvärde. ETH Staking ETPer är investeringsinstrument som ger exponering mot Ethers prisstegring och samt ytterligare avkastning i form av insatsbelöningar som återinvesteras i ETP. Genom att spåra ett robust och transparent riktmärke i Compass Ethereum Total Return Monthly Index, kan investerare – för första gången – noggrant utvärdera prestanda mot ETH-insatser över hela marknaden och dra nytta av den lägsta totala kostnaden och högst avkastning Ethereum Staking ETP på marknaden.

Insats är ett sätt att generera inkomster för ägare av kryptotillgångar. När investerare lovar sin kryptovaluta för att validera transaktioner på ett Proof of Stake (PoS) blockchain-nätverk som Ethereum, bidrar de till säkerheten för blockchain och får ytterligare tokens som belöning. På många sätt liknar staking utdelningar i aktier.

Denna ETP har en maximal förvaltningsavgift på 0,65 procent. Förutom ETH-prisåtgärder tjänar investerare i ET32 hela ETH-insatsbelöningarna minus en insatsserviceavgift på 10 procent som dras av från de totala belöningarna. Intjänade belöningar återinvesteras i ETP, vilket gynnar investerarna ytterligare. ETH-insatsens avkastningsmarknadsränta är för närvarande 3,5 procent men kan komma att ändras, driven av faktorer inklusive aktivitet på nätverket och det totala beloppet av Ethereum som satsas.

Fokus på investerares avkastning och investerarsäkerhet

Ethereum Staking ETP stöds av samma institutionella säkerhets- och riskhanteringsexpertis som tillämpas på alla ETC Group-produkter. Den är helt uppbackad av de underliggande digitala tillgångarna och motpartsrisken förnekas genom en oberoende förvaltare. De digitala tillgångarna som stöder ETP:n förvaras säkert i kylförvaring av en marknadsledande specialiserad institutionell förvaringsinstitut, Zodia Custody, och satsas genom den ledande blockchain-infrastrukturleverantören, Blockdaemon. Alla transaktioner övervakas dessutom oberoende av en dedikerad administratör med vetorätt för varje transaktion, en unik funktion utvecklad av ETC Group för att minimera operativa risker och eliminera möjligheten till tjänstemannabrott inom produktcykeln.

Produkten erbjuder investerare ett kostnadseffektivt, reglerat och säkert sätt att utnyttja fördelarna med Ethereum-satsning och diversifiera kryptotillgångsportföljer.

Handla ET32 ETP

ETC Group Ethereum Staking ETP (ET32) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETC handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Inlägget ETC Group lanserar bäst i klassen Ethereum Staking ETP på XETRA dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt