ETC Group CEO om varför Ethereum kan bli nästa stora grej

ETC Groups VD Tim Bevan delar insikter om den nuvarande Bitcoin-marknadsdynamiken och effekterna av ETFer i USA med Proactives Stephen Gunnion. Han kommenterar om varför Ethereum kan bli nästa stora grej.

Bevan noterade det oväntade snabba inflödet av cirka 18 miljarder USD till Bitcoin ETFer inom sex veckor, vilket framhävde iShares-produktens betydande endagsintag på över 750 miljoner USD. Denna ökning har lett till oöverträffade marknadsförhållanden, där Bitcoin nådde en rekordnivå innan den upplevde betydande volatilitet, vilket visar den utmanande miljön för att förutsäga kortsiktiga prisrörelser. Trots osäkerheten upprätthåller Bevan en hausseartad utsikt för Bitcoin, och förväntar sig att den kan överstiga 100 000 USD vid årets slut, med vissa förutsägelser som tyder på en topp på över 250 000 USD.

Bevan tog också upp Ethereums utveckling och noterade dess avkastning hittills på 63 procent och dess potential för större uppsida jämfört med Bitcoin. Han beskrev Ethereum som ett teknikföretag, och betonade dess roll som den underliggande arkitekturen för Web 3.0 och dess snabba adoptionskurva. Bevan liknade att investera i Ethereum med att upptäcka Microsoft pre-Windows, och lyfte fram dess attraktiva värdering jämfört med stora tekniska aktier.

ETC Group har lanserat en ny Ethereum-insatsprodukt, ETC Group Ethereum Staking ETP (ET32 ETP), som fångar insatsavkastningen från validering av transaktioner på Ethereum-nätverket, vilket Bevan beskriver som en integrerad del av Ethereums ekonomiska profil. Han nämnde också den bredare kryptovalutamarknaden, vilket tyder på att uppmärksamheten så småningom kan skifta till altcoins när investerare utforskar sektorns mångfald.

Handla ET32 ETP

ETC Group Ethereum Staking ETP (ET32 ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna börshandlade kryptovaluta genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnetAktieinvest och Avanza.

Inlägget ETC Group CEO om varför Ethereum kan bli nästa stora grej dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt