ETC Group CEO om Bitcoins rally

ETC Groups grundare och VD Tim Bevan ansluter sig till Proactives William Farrington för att diskutera Bitcoins extraordinära ökning och Bitcoins rally.

För första gången i sin 15-åriga existens slog Bitcoin ett all-time-high genom att under förra veckan handlas över 72 000 USD, vilket visade upp en anmärkningsvärd ökning med 70 % hittills i år och en veckotillväxt på 9 %.

Bevan pratar om ETF-godkännanden, förväntade räntesänkningar, den kommande halveringshändelsen och FOMOs roll i det senaste rallyt.

Chatten växlar till Storbritanniens omfamning av kryptostödda Exchange Traded Notes (ETNs), vad detta betyder för de underliggande spotmarknaderna och varför vakthundar som begränsar denna marknad till professionella investerare skulle kunna begränsa dess expansionspotential.

På det kommande Bitcoin Halving-evenemanget betonade Bevan dess historiska betydelse för att påverka Bitcoins pris, även om han spekulerade i att dess effekt kan variera med de nuvarande marknadsförhållandena.

Trots förväntningar om volatilitet tyder de bestående principerna för utbud och efterfrågan på att Bitcoins pris är inställt på att behålla sin uppåtgående trend.

Handla BTCE ETC

ETC Group Physical Bitcoin (BTCE ETC) är en börsnoterad kryptovaluta som handlas på Euronext Paris och tyska XETRA.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnetAktieinvest och Avanza.

Inlägget ETC Group CEO om Bitcoins rally dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt