spot_img
22.1 C
Barcelona

ET32 ETP investerar i ethereum och inkluderar staking

-

ETC Group Ethereum Staking ETP (ET32 ETP) med ISIN DE000A3G90G9 spårar värdet på kryptovalutan Ethereum samt inkluderat staking.

Den börshandlade kryptovalutans TER (total cost ratio) uppgår till 0,65 % p.a. Denna ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

ETC Group Ethereum Staking ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 16 februari 2024 och har sin hemvist i Jersey.

Investeringsmål

ETC Group Ethereum Staking ETP (ET32) erbjuder investerare exponering för ETHs prestanda, samtidigt som de fångar insatsbelöningar. ET32 är en institutionell kvalitet, låg kostnad och likvid för att utnyttja ETH-insatser för maximalt investerarresultat. ETPen är 100 procent fysiskt uppbackad med Ethereum (ETH) som hålls i kylförvaring och är benchmarkad till Compass Ethereum Total Return Monthly Index, efter avgifter och utgifter.

Behåll mer av dina belöningar

ET32 är speciellt utformad för att prioritera investerarnas resultat och uppfylla kraven från institutionella investerare. ET32 är den första verkligt kostnadseffektiva, likvida och transparenta insats-ETP som spårar ett insatsindex, vilket garanterar investerare optimala resultat på institutionell nivå. Förankrad av ett riktigt riktmärke kan investerare noggrant utvärdera Ethereums insatsmöjligheter och tydligt bedöma prestanda mot branschstandarder.

Handla ET32 ETP

ETC Group Ethereum Staking ETP (ET32 ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna börshandlade kryptovaluta genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnXETRAUSDET33XETRAEURET32

Inlägget ET32 ETP investerar i ethereum och inkluderar staking dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments