En mystisk Bitcoin-val köper kryptovaluta

En mystisk bitcoin-val har i tysthet samlat på sig bitcoin för miljarder dollar under de senaste två åren, vilket gör den okända adressen till en av de största enskilda innehavarna av kryptovalutan.

Enligt data från Bitinfocharts, efter att ha tålmodigt köpt bitcoin nästan dagligen sedan november 2022, rymmer valens plånbok nu över 54 164 BTC, värt cirka 3,2 miljarder dollar, enligt Decrypt.

Denna val, kallad “Mr. 100” på grund av hans köp av i genomsnitt 100 bitcoin per dag sedan november 2022, kanske inte är en enskild investerare och kan tillhöra en investeringsfond eller en av de stora bankerna bakom en av de flera spotbitcoin-ETFer som nu finns tillgängliga, även om vissa är skeptiska.

“Det är definitivt möjligt, men jag skulle säga osannolikt” sa Amberdata analyschef Chris Martin till Decrypt. “Alla ETFer har delat sina adresser offentligt, så det skulle vara konstigt för mig om de inte delade den här.”

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv. Vikingen är ett av Sveriges äldsta aktieanalysprogram.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post En mystisk Bitcoin-val köper kryptovaluta appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt