Den mexikanska aktiemarknaden noterar all time high

Den 15 december 2023, 𝐒&𝐏/𝐁𝐌𝐕 𝐈𝐏𝐂 𝐌𝐞𝐱𝐢𝐜𝐚𝐧 𝐄𝐪𝐮𝐝𝐝𝐝𝐝 (alias MexBol och IPC) skjutit i höjden till nya höjder och nådde en all-time high på 57 119,30 poäng tidigare i morse. Denna anmärkningsvärda milstolpe understryker det positiva momentumet och den robusta utvecklingen på den mexikanska aktiemarknaden.

Ett bevis på motståndskraften och styrkan på den mexikanska aktiemarknaden, denna prestation är en källa till stolthet för alla intressenter.

Det finns tre vägar för att komma åt den bredare mexikanska aktiemarknaden. Först, genom börshandlade fonder som handlas på till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.. För det andra, via 𝐒&𝐏/𝐁𝐌𝐕 𝐈𝐏𝐂 𝐅𝐮𝐭𝐮𝐫𝐞𝐬 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫 derivathandeln Slutligen, genom 𝐒&𝐏/𝐁𝐌𝐕 𝐈𝐏𝐂 𝐎𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐨𝐧 𝐅𝐮𝐭𝐨𝐐𝐭𝐬 𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭, även tillgänglig på MexDer.

Om Vikingen

Med Vikings signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikings autopiloter, kursdata, tabeller och börskurser kan du sortera ut de mest intressanta ETFerna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post Den mexikanska aktiemarknaden noterar all time high appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt