Del 3 i konsten att bli rik på börsen. Bästa modell. Automatiska larm. Optimera i Vikingen Trading.

Vilken är den bästa modellen?

Hur får man fram ett resultat som man kan lita på i framtiden? Vilka är de bästa inställningarna? Vilken modell passar till vilken aktie? Hur kan jag testa bakåt i tiden och förbättra modellerna så att de ger bättre resultat i framtiden? Det är stor skillnad på resultatet när man ställer in modellerna på bästa sättet, mot att bara använda standardinställningar. Att testa alla möjliga kombinationer av till exempel medelvärden för hand tar otroligt mycket tid, hur kan datorn hjälpa till att testa miljontals inställningar. Vad gäller för att få ett stabilt utfall i framtiden? Videon går även igenom tolkning av förhållandet mellan pris och volym, bra och dåliga modeller.

Några signalmodeller – är de bra?

Videon går igenom Exponentiellt medlevärde (EMA), BETA-värden, Chaikin, Coppoch, FramaMV, Oscillator, Parabolic, Rate Of Change (ROC), Spread Signal och Trading. Vad är bra eller dåligt och några erfarenheter.

 

Hur mycket skiljer det sig mellan an bra och dålig modell?

För en del aktier skiljer det sig flertalet 10.000-tals procent mellan an bra modell och en dåligt inställd modell. Vilka är de bra inställningarna som troligtvis kommer att fungera i framtiden. Till exempel; vilka medelvärden är bra för respektive aktie? Hur kan man testa fram det?

Kursledare

Seminariet hölls 14 januari 2024 av Peter Östevik som har mångårig erfarenhet av att optimera börskurser. Innehållet i videon är tidlöst eftersom börspsykologin är det. Peter har skapat egna modeller i Vikingen efter att ha optimerat modeller och sett vad som fungerar och inte fungerar.

The post Del 3 i konsten att bli rik på börsen. Bästa modell. Automatiska larm. Optimera i Vikingen Trading. appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt