Del 2. Videoutbildning om att bli rik på börsen med Vikingen Börs

Denna videoutbildning hölls söndag 7 januari 2024 och är en fortsättningskurs som bygger på Del 1 Grundkurs.

Utbildningen syftar till att du ska göra bättre affärer på börsen genom att hitta de bästa aktierna och sedan sälja dem i tid.

Utbildningens innehåll

Videon går igenom de viktigaste formationerna som ger bra köp- och säljtillfällen på börsen. Vad är en huvud-skuldra, starkt omslag eller en dubbelbotten? Hur ser man att ett värdepapper vänder upp eller ned? Vilka är de bästa tekniska modellerna? Hur kan jag sortera fram bra nyckeltal som till exempel direktavkastning och P/E-tal. Vilka automatiska filter finns det i Vikingen Börs för att få fram de bästa aktierna? Vad är MULTIMODELL, MACD, BEST, CYCLE CHANNEL INDEX, VOLATILITETSSIGNAL, PETERS SPECIALARE, KURSBAND och REGRESSION? Hur får jag fram de fonder som stiger mest?

Kursledare

Peter Östevik, Vikingen-fantast med 40-årig erfarenhet av börsen, delar med sig av sina bästa tips och erfarenheter. Peter har en bakgrund som Civilingenjör i Industriell Ekonomi och elektroteknik samt jobbat professionellt med aktieanalys. Han har både förlorat och vunnit mycket på börsen. Även skapat egna bra modeller som det berättas om i videon.

Disclaimer

Historiska kursmönster är ingen garanti för att historien kommer att upprepa sig. Du tar egen risk och chans.

The post Del 2. Videoutbildning om att bli rik på börsen med Vikingen Börs appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt