De bästa av de bästa aktietipsen i februari

Ok, håll i dig, här kommer de bästa av de bästa aktietipsen i februari 2024. Det vill säga, de bästa bland 67 440 värdepapper. Även några kortsiktiga options- och futuretips är med. De kortsiktiga tipsen är ju dagsfärska, så där är det bra om man är på hugget. Aktie- och ETF-tipsen är mer långsiktiga. Naturligtvis går det inte att lova att nedanstående värdepapper går upp, men jag har lyckats bra under många år. Förra veckan gick optionstipsen upp mellan 7 och 70% medans aktierna låg stilla. Det gick även bra för optionerna föregående vecka med alla rätt och upp till 500% i resultat. Själv har jag gjort cirka 20% på mina aktier under januari. De aktierna är inte med i listan nedanför. De aktier som låg stilla är fortfarande aktuella att köpa; Swedbank, Alligo, Flügger och Nyfosa.

Metod för att ta fram de bästa av de bästa aktierna

Gick igenom varje land för sig med autopiloten 17 med regressionslängd 5 dagar och fick fram listor på de aktier, etf:er och futures som har bäst trend de senaste 5 dagarna, det vill säga de som lutar mest uppåt den senaste veckan. Jag sparade undan de som har högst lutning och tittade igenom dem med en arbetsyta som innehåller modellerna BEST månad, RSI-vecka, Trend Dag, Kursband vecka och Multimodell dag. Personligen vill jag gärna ha en positiv lång positiv trend i ryggen. Mycket intressant är det förstås om aktien bryter igenom ett motstånd med ökande volym. Är kursskillnaden extra stor, det vill säga extra hög volatilitet med hög volym, så är det extra bra och tyder på en uthållig signal.

Listan med de bästa av de bästa aktierna

Oj, det blev många aktier. Det är de bästa av de bästa aktierna av totalt 10 787 aktier. Eftersom det är rapporttider, blir det även många negativa reaktioner. På aktiemarknaden finns det nu även många aktier med säljsignal. Ur nedanstående kan du också se vilka branscher som är de bästa för närvarande. Mycket teknik och banker. Till exempel ger en del banker ut extra utdelning i år, eftersom de tjänar så extremt bra. På tal om utdelning, Facebook ger utdelning för första gången. Är det dags att köpa en Ferrari? Eller en Coca-Cola?

En aktie som ser extremt bra ut med ständigt ökande kurser och ökande volymer är Berkshire Hathaway A. SAAB har orderböckerna fulla flera år framåt. Aktien Evolution ser spännande ut och även dess Future Mini Long.

EVOLUTION

AUTOLIV SDB (SEK)

SAAB B

AQ GROUP

ABB (SEK)

MEDCAP

KABE GROUP B

MYCRONIC

AXFOOD

KREDITBANKEN

RINGKJØBING LANDBOBANK

DJURSLANDS BANK

NORDFYNS BANK

MØNS BANK

SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN

STOLT-NIELSEN/OB

PROTECTOR FORSIKRING/OB

AGAPE ATP

O REILLY AUTOMOTIVE. INC

COCA-COLA CONSOLIDATED

REGENERON PHARMACEUTICALS

CINTAS

SYNOPSYS

SAIA

FACEBOOK INC/NASDAQ

AMGEN

BERKSHIRE HATHAWAY A

NVR

AUTOZONE

CHIPOTLE MEXICAN GRILL

TRANSDIGM GROUP

W.W. GRAINGER

DECKERS OUTDOOR

ELI LILLY

PARKER-HANNIFIN

MARTIN MARIETTA MATERIALS

MCKESSON

FACTSET RESEARCH SYSTEMS

MASTERCARD

BERKSHIRE HATHAWAY INC B/NYSE

FERRARI N.V

KONECRANES

ÅLANDSBANKEN A

OMA SÄÄSTÖPANKKI

WÄRTSILÄ B

Long term buy for Berkshire Hathaway A

De bästa av de bästa ETF:erna från tyska XETRA

Många ETF:er ser helt fantastiska ut. För att kunna se ETF:er från tyska börsen XETRA (handlas på Avanza och Nordnet) i Vikingen, behövs ett tillägg av ETF:er.

OSSIAMSHILLERBARCLAYSCAPEUSSEC

ISHARESNASDAQ100UCITSETFUSD(AC

LYXORNASDAQ100DAILY(2X)LEVERAG

AMUNDIMSCIINDIAUCITSETF-EUR(C)

INVESCO S&P 500 UCITS ETF ACC

AMUNDIPEAMSCIUSAESGLEADERSUCIT

AMUNDIMSCIWORLDEXEURUCITSETFEU

AMUNDIETFMSCIWORLDEXEMUUCITSET

ISHARESCORES&P500UCITSETFUSD(A

AMUNDIMSCIWORLDUCITSETF-EUR(C)

AMUNDIMSCIUSAESGCLIMATENETZERO

LYXORMSCIWORLDHEALTHCARETRUCIT

ISHARESMSCIUSAUCITSETFUSD(ACC)

SPDR S&P 500 UCITS ETF (DIST)

UBSETF(LU)MSCIUSAUCITSETF(USD)

AMUNDIMSCIWORLDESGCLIMATENETZE

ISHARESDOWJINDUSTRAVERAGEUCITS

AMUNDIPEADOWJINDUSTRAVERAGEUCI

LYXORMSCIALLCOUNTRYWORLDUCITSE

INVESCOEQQQNASDAQ100UCITSETFDI

LYXORDOWJINDUSTRAVERAGEUCITSET

DEKA MSCI USA LC UCITS ETF

Trendar upp, lång stigande trend, momentum stiger, RSI stiger, volatil signal….

De bästa av de bästa Futures

Rubriken är ju de bästa av de bästa aktierna i februari, men jag kunde låta bli att slänga med några kortsiktiga tips också. Dessa värdepapper svänger mycket, så det gäller att vara mer observant än normalt och sälja tid. Fort upp, men även fort ned.

L betyder Long. Man köper alltså future:n för uppgång. Ska man tro nedanstående, så förväntas en uppgång i bland annat Facebook, Evolution, ABB och Amazon.

MINI L FACEBOOK AVA 78

MINI L EVO AVA 84

MINI L EVO AVA 86

MINI L EVOLUTION NORDNET 144

MINI L EVOLUTION NORDNET 158

MINI L DANSKE NORDNET D34

MINI L DATADOG AVA 5

MFL AMZN VT360

MINI L ABB NORDNET 06

MINI L ABB AVA 13

MINI L ABB NORDNET 109

MINI L ABB NORDNET 121

MFL AMZN VT189

LONG MICROSOFT NORDNET F24

LONG MICROSOFT NORDNET F25

MFL CC1 VT65

LONG AMD NORDNET F23

MINI L FACEBOOK NORDNET 76

MINI L EVO AVA 65

MINI L EVOLUTION NORDNET 53

MINI L FACEBOOK AVA 82

MINI L FACEBOOK AVA 79

MINI L FACEBOOK AVA 71

Mini Long Evolution – Facebook

Hur är det med de bästa av de bästa optionerna?

Kul att du har läst så här långt, det är inte många som gör. Här kommer antagligen de värdepapper som ger mest. De flesta är dock rädda för optioner och kommer inte att följa dessa tips, trots att de är de som gett mest pengar. Varför; för att det är otryggt med optioner, de kan snabbt gå ner. Förstår det, men du behöver ju inte satsa allt. Ta steget och våga. Köp någon eller några. Du står förstås för hela risken, Vikingen tar ingen del av varken vinst eller förlust.

Dessa optioner är framtagna med modellen Delphioptioner01 som brukar ha många rätt, ofta 9 av 10 och så har det varit ungefär den senaste tiden .  Förra veckans tips gav mellan 7 och 70 % vinst på en vecka, ingen förlust. Det går förstås inte att lova att optionerna går med vinst, men chansen är hög. Ingår i programpaketet Vikingen Maxi.

Optionerna med högsta köppoängen.

VOLVB4C222.32X

SKFB4C200

BOLI4O270X

OMXS304B2350

 

Optioner att utfärda, sälja (det vill säga de kommer troligtvis att sjunka i värde)

SKFB4O210

ELUXB4B100

JM4O150

SINCH4B31

OMXS304B2500

NIBE4N61

NIBE4B65

AZA4O200

Om det går dåligt: skyll dig själv, om det går bra: köp Vikingen Maxi så att du själv kan få de här signalerna varje dag.

Om att ta fram de bästa av de bästa aktierna

Det kan du förstås göra själv. Du behöver minst Vikingen börs och tilläggen Tyska ETF, Indexoptioner, Aktieoptioner, Nordic Complete, Nasdaq, Nyse och Futures. Samt tilläggen för fundamentaldata för de de nordiska länderna. Vill du ha allt, så blir det billigaste alternativet Vikingen Maxi, för där ingår allt. Även fonder, fler ETF:er, elpriser, warranter och kryptovalutor. Runt 200- 250 tusen objekt. Tänk att hitta den bästa av de bästa varje dag. Men visst, det är jobb också, ett par timmar om dagen för att hitta den absolut bästa… fast då har ju redan andra blivit bättre under tiden?

Lycka till

Peter Östevik, Vikingen Financial Software AB

The post De bästa av de bästa aktietipsen i februari appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt