De amerikanska bostadspriserna har stigit med 40 procent

Den amerikanska bostadsmarknaden, mätt i form av de amerikanska bostadspriserna har förändrats av den mer än 40-procentiga ökningen av bostadspriserna sedan uppkomsten av covid-19. Fastighetsfixare snappar upp och säljer vidare hem till människor som har eget kapital men kämpar för att göra månatliga betalningar.

Auction.com antyder att mellan 2021 och 2023 låg cirka 654 000 amerikanska husägare långt efter med sina bolån när deras hus såldes. Mer än hälften såldes i förhandsavskärmning, och de flesta fick mindre än sitt hems marknadsvärde.

Om Vikingen

Med Vikingens signaler har du en god chans att hitta vinnarna och sälja i tid. Det finns många värdepapper. Med Vikingens autopiloter eller tabeller kan du sortera ut de mest intressanta ETF:erna, aktierna, optionerna, warranterna, fonderna osv. Vikingen är ett av Sveriges äldsta aktieanalysprogram.

Klicka här för att se vad Vikingen erbjuder: Detaljerad jämförelse – Börsprogram för dem som vill bli ännu rikare (vikingen.se)

The post De amerikanska bostadspriserna har stigit med 40 procent appeared first on Börsprogram för dig som vill bli ännu rikare.

Fler nyheter

Populärt