DDA Crypto ETPer nu tillgängliga för handel på Finanzen.net ZERO

Deutsche Digital Assets (DDA), en tysk digital kapitalförvaltare, är glada att kunna meddela att dess utbud av Crypto Exchange Traded Products (ETPs) nu är tillgängliga för handel på Finanzen.net ZERO. Samarbetet utökar räckvidden för DDA Crypto ETPer till en bredare publik, vilket gör det möjligt för investerare att delta i utvecklingen för digitala tillgångar genom en pålitlig och reglerad plattform.

När efterfrågan på digitala tillgångar fortsätter att växa, är DDA fast beslutna att ge investerare sömlös tillgång till innovativa och säkra kryptoinvesteringsprodukter som uppfyller höga kvalitetsstandarder och strikta krav från institutionella och privata investerare.

Lista över DDA Crypto ETPer tillgängliga på Finanzen.net ZERO:

DDA Physical Bitcoin ETP (XBTI, ISIN: DE000A3GK2N1)

DDA Physical Ethereum ETP (IETH, ISIN: DE000A3GTML1)

DDA Crypto Select 10 ETP (SLCT, ISIN:DE000A3G3ZD0)

Dominik Poiger, Chief Product Officer för Deutsche Digital Assets, säger: ”Vi är glada över att utöka tillgängligheten för våra krypto-ETP:er för investerare genom Finanzen.net ZERO. Investerare kan nu bekvämt handla DDA:s Crypto ETP:er, utnyttja plattformens användarvänliga gränssnitt och handelsmöjligheter. Detta partnerskap ligger i linje med vårt uppdrag att ge investerare enkel tillgång till digitala tillgångar som en framväxande tillgångsklass.”

Om Deutsche Digital Assets –– www.deutschedigitalalassets.com

Deutsche Digital Assets GmbH (DDA) grundades 2017 och är en tysk krypto- och digitalförvaltare som fungerar som en pålitlig gateway för investerare som söker exponering mot kryptotillgångar. DDA, genom olika dotterbolag, erbjuder en meny med kryptoinvesteringsprodukter och -lösningar, allt från passiva till aktivt förvaltade, såväl som vitmärkningstjänster för finansiella produkter för kapitalförvaltare. Genom att utnyttja traditionella finansiella produkter ger DDA investerare bekant tillgång till en rad ETPer för kryptotillgångar och kvantitativa strategier, vilket gör förvärv av krypto och digitala tillgångar lika enkelt som att köpa en aktie. För mer information, besök https://deutschedigitalalassets.com/.

Inlägget DDA Crypto ETPer nu tillgängliga för handel på Finanzen.net ZERO dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt