CoinShares gör betydande avgiftssänkningar för sin fysiska Bitcoinprodukt

CoinShares International Limited tillkännager en strategisk minskning av förvaltningsavgifterna för sin flaggskeppsprodukt, CoinShares Physical Bitcoin (ISIN GB00BLD4ZL17 | WKN A3GPMN). Dessa betydande avgiftssänkningar, som gäller från 1 februari 2024, kommer att avsevärt sänka förvaltningsavgiften från 0,98 procent per år. till en branschledande 0,35 procent p.a. för fysiskt stödda Bitcoin ETPer i Europa, vilket sätter nya riktmärken för tillgänglighet inom sektorn för digitala tillgångar.

Denna avgörande åtgärd bekräftar CoinShares engagemang för att demokratisera det digitala tillgångslandskapet. Genom att implementera denna avgiftsreduktion breddar CoinShares inte bara tillgången för ett brett spektrum av investerare att delta i digitala tillgångar genom reglerade produkter utan stärker också sin position som ledande inom innovation och konkurrenskraftig prissättning inom sektorn för investeringar i digitala tillgångar. Detta etos exemplifieras ytterligare av företagets banbrytande satsning av krypto-ETP, kännetecknad av förvaltningsavgifter reducerade till 0 % per år. och delning av insatsbelöningar med investerare, vilket etablerar en ny standard inom värdedriven tillgångsförvaltning.

Frank Spiteri, Head of Asset Management på CoinShares, lyfte fram betydelsen av detta beslut och sa: ”Denna avgiftssänkning bekräftar vårt åtagande att leda marknaden när det gäller innovation och konkurrenskraft. Vårt mål är att säkerställa att våra produkter, inklusive CoinShares Physical Bitcoin , är inte bara överlägsna i kvalitet utan också de mest tillgängliga för investerare i hela Europa. Från och med den 1 februari kommer CoinShares Physical Bitcoin att uppmärksammas inte bara för sin kostnadseffektivitet utan också som ett av de mest prisvärda alternativen för Bitcoin-exponering i Europa, skiljer oss från konkurrenterna. Denna förändring speglar CoinShares progressiva inställning till institutionalisering av digitala tillgångar, som syftar till bredare demokratisering genom reglerade produkter som våra krypto-ETPer. Med denna prisstruktur blir det en mer ekonomisk investering i en Bitcoin-crypto-ETP genom CoinShares val än att köpa Bitcoin på många vanliga kryptoplattformar.”

Inlägget CoinShares gör betydande avgiftssänkningar för sin fysiska Bitcoinprodukt dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt