CO1S ETP spårar utvecklingen av kryptovalutan Cosmos

21Shares Cosmos ETP (CO1S ETP) med ISIN CH1145930991, spårar utvecklingen av kryptovalutan Cosmos (ATOM). Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Cosmos ETP är den största ETN som följer Cosmos (ATOM) index. Certifikatet replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Cosmos ETP är en mycket liten ETN med 1 miljon euro tillgångar under förvaltning. ETN lanserades den 19 januari 2022 och har sin hemvist i Schweiz.

Mål

ATOM är designat för att ge investerare det enklaste och säkraste sättet att investera i Cosmos, den flerkedjiga blockkedjan som hjälper dataöverföring enkelt från en blockkedja till en annan.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet: Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Cosmos utan hävstång.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla CO1S ETP

21Shares Cosmos ETP (CO1S ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETPhandlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDATOMEuronext ParisEURATOMSIX Swiss ExchangeUSDATOMXETRAEURCO1SgettexEURCO1SSIX Swiss ExchangeEURATOMSIX Swiss ExchangeCHFATOM

Inlägget CO1S ETP spårar utvecklingen av kryptovalutan Cosmos dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt