spot_img
10.1 C
Barcelona

CME Bitcointerminer spår rally till 45 000 dollar

-

CME Bitcointerminer sker till en premie till Coinbase spotpris med högre öppet intresse vilket spår rally till 45 000 dollar.

BTC-priset översteg 38 000 dollarsnivån för första gången sedan maj 2022 då Bitcoin-tjurar höll starkt denna månad. Bitcoin-terminshandeln på CME fortsatte att stiga och överträffade världens största kryptobörs Binance, vilket indikerar massiv efterfrågan från institutionella investerare. CME Bitcoin-terminer har nu blivit hausse för ett rally över 40 000 USD.

CME Bitcointerminer spår rally till 45 000 dollar

Bitcoin-tjurar fortsätter att pressa BTC-priset uppåt eftersom marknadssentimentet förbättras efter leveransen av de månatliga alternativen. Detaljhandeln och institutionella investerare är nu mer övertygade om att BTC-priset når 40 000 dollar och avslutar året nära 45 000 dollar.

CME Front Contract Premium-procent för att Coinbase hamnade på en rekordnivå bland positiva sentiment. CME Bitcoin-terminer handlades till en högsta av $39 300 vid ett tillfälle under de senaste 24 timmarna, nästan en premie på $1 000 till spotpriset. Det händer när termins- och optionshandlare förblir hausse på Bitcoin.

Förbättrad marknad och hausseartat sentiment från institutionella investerare ETFer som ProShares BITO, som investerar i CME-noterade bitcointerminer, bidrar till premien.

Samtidigt har CME Bitcoin Futures Open Interest Market Share Procent också nått högre och nått nästan 30%. Det följer när Bitcoin och tidigare vd CZ gick med på federala brottsanklagelser och betalade 4,3 miljarder dollar i förlikning med amerikanska myndigheter.

Dessutom indikerar det att institutionella investerare förblir hausse och fortsätter att satsa på Bitcoin. Inflödet av kryptomedel har ökat avsevärt under de senaste veckorna, med Bitcoin som driver kryptomarknaden att öka.

BTC-priset ökar i styrka

BTC-priset hoppade 2% under de senaste 24 timmarna, med priset som för närvarande handlas på $37 818. 24-timmars lägsta och högsta är $37,369 respektive $38,415. Dessutom har handelsvolymen ökat med 70 % under de senaste 24 timmarna, vilket tyder på en ökning i handlarens intresse.

Denna ökning tillskrivs olika faktorer, med en betydande bidragsgivare är de 100 största Tether-adresserna (USDT), som tillsammans har lagt till 1,67 miljarder dollar under de senaste sex månaderna. Detta bekräftar ett kommande rally uppbackat av positivt sentiment och högre handelsvolymer.

Matrixport-forskning förutspådde att Bitcoin-priset skulle nå 45 000 USD 2023 och 125 000 USD i december 2024 efter ett massivt rally efter halvering.

Inlägget CME Bitcointerminer spår rally till 45 000 dollar dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Share this article

Recent posts

Google search engine

Popular categories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments