Bitcoinfond når en miljard dollar i förvaltad volym

Den schweiziska kryptoemittenten 21Shares, som i USA arbetar tillsammans med ARK Invest, meddelade i veckan att deras amerikanska Bitcoin ETF, ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB) nådde en miljard dollar i förvaltad volym.

Marknadens snävaste spreadar

Spreaden är skillnaden mellan köp- och säljkursen. Ju smalare spread, ju mer likvid tillgång. Från och med den 8 februari 2024 var snittet på 21Shares femdagarsgenomsnitt på 0,0254 procent, vilket framhäver en konsekventa prestation och effektiv förvaltning.

Detta beror på robusta handelsvolymer. 21Shares strategiska portföljförvaltning syftar till att minimera förvärvskostnaderna, samtidigt som deras operativa excellens minskar osäkerhet, vilket direkt gynnar prissättningen.

Denna effektivitet säkerställer en bättre investerarupplevelse genom att sänka kostnaderna för att gå in och köpa en Bitcoin ETF, vilket avsevärt påverkar den totala ägandekostnaden.

Inlägget Bitcoinfond når en miljard dollar i förvaltad volym dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt