AXTZ ETP spårar kryptovalutan Tezos

21Shares Tezos ETP (AXTZ ETP) med ISIN CH0491507486 spårar kryptovalutan Tezos. Den börshandlade produktens TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Tezos ETP är den största ETN som följer Tezos-index. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Tezos ETP är en mycket liten ETN med 5 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 14 november 2019 och har sin hemvist i Schweiz.

Beskrivning

21Shares Tezos ETP (Ticker AXTZ) försöker spåra Tezos (XTZ) investeringsresultat.

Mål

21Shares Tezos ETP strävar efter att ge exponering mot Tezos resultat.

Fördelar

Hög inkomstpotential: Tjäna ytterligare avkastning genom staking belöningar genom att validera transaktioner på Tezos blockchain.

Säkerhet för institutionell grad: Underliggande tillgångar säkras och hanteras under Coinbase Custody-plattformen, en av de främsta institutionella leverantörerna av digitala tillgångars depålösningar.

Premier emissions- och administrationsplattform: AXTZ administreras via ONyx-plattformen, som använder den senaste tekniken för att hantera investeringar av digitala tillgångar.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Handla AXTZ ETP

21Shares Tezos ETP (AXTZ ETP) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDAXTZEuronext ParisEURAXTZSIX Swiss ExchangeUSDAXTZBX SwissCHFAXTZXETRAEURAXTZgettexEURAXTZ

Inlägget AXTZ ETP spårar kryptovalutan Tezos dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt