ATIA ETP en börshandlad produkt som ger exponering mot Celestia

21Shares Celestia Staking ETP (ATIA ETP) är 100 procent fysiskt uppbackad och spårar resultatet av TIA samtidigt som den samlar in och återinvesterar insatsavkastningen i ETP för förbättrad avkastning.

Denna ETP tillhandahåller ett reglerat och säkert sätt för investerare att ta del av Celestias tillväxt – en lösning som möjliggör kostnadseffektiv åtkomst till kritisk nätverksdatafunktionalitet, vilket minskar kostnaden för att driva en blockchain med nästan 99 procent.

Fördelar

Ny struktur för blockchain. Celestias unika design etablerades i oktober 2023 och erbjuder kostnadseffektiv tillgång till blockkedjedata, vilket gör det billigare att driva och bygga blockkedjor. Dess interoperabla design gör den enkel att använda med många olika nätverk, vilket definierar ett banbrytande tillvägagångssätt för att skala nya blockkedjor.

Investera med lätthet. Med ATIA kan investerare få tillgång till staking med fördelen av professionell riskhantering samtidigt som de undviker behovet av att låsa tillgångar.

100 procent fysiskt uppbackad. 21Shares Celestia ETP stöds till 100 procent fysiskt av de underliggande TIA-tokens som hålls i kylförvaring av ett förvaringsinstitut av institutionell kvalitet, vilket erbjuder ett bättre skydd än förvaringsalternativ som är tillgängliga för enskilda investerare.

Koldioxidneutral. Sedan 2018 har 21Shares varit helt koldioxidneutrala. 21Shares engagemang innebär att kompensera vårt koldioxidavtryck genom gröna initiativ, som renare kraftgenerering, återplantering av skog och skydd av korallrev, allt inriktat på att skydda planeten för framtida generationer.

Produktinformation

Namn21Shares Celestia Staking ETPLanseringsdatum20 februari 2024Emitten21Shares AGFörvaltningsarvode2.5%UtlåningNej

Handla ATIA ETP

21Shares Celestia Staking ETP (ATIA ETP) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som handlas på Euronext Amsterdam.

Euronext Amsterdam är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValutaEuronext ParisATIAEUREuronext AmsterdamATIAUSD

Inlägget ATIA ETP en börshandlad produkt som ger exponering mot Celestia dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt