ALC0 ETP spårar priset på kryptovalutan Algorand

21Shares Algorand ETP (ALC0 ETP) med ISIN CH1146882316 spårar värdet av kryptovalutan Algorand.

Den börshandlade produktens TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. Denna ETP replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Algorand ETP är ett mycket litet ETP med 1 miljon euro tillgångar under förvaltning. Certifikatet lanserades den 22 november 2021 och har sin hemvist i Schweiz.

Mål

ALC0 är utformad för att ge investerare det enklaste och säkraste sättet att investera i Algorand, den säkra, skalbara och decentraliserade plattformen som stöder smart kontraktsfunktionalitet.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet: Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Algorand utan hävstång.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på sedlarna hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla ALC0 ETP

21Shares Algorand ETP (ALC0 ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDALGOEuronext ParisEURALGOSIX Swiss ExchangeUSDALGOXETRAEURALC0gettexEURALC0SIX Swiss ExchangeEURALGOSIX Swiss ExchangeCHFALGO

Inlägget ALC0 ETP spårar priset på kryptovalutan Algorand dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt