ADOT ETP spårar priset på kryptovalutan Polkadot

21Shares Polkadot ETP (ADOT ETP) med ISIN CH0593331561, spårar priset på kryptovalutan Polkadot. Denna börshandlade produkts TER (total cost ratio) uppgår till 2,50 % p.a. 21Shares Polkadot ETP är den största ETN som följer Polkadot-indexet. ETN replikerar resultatet av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan.

21Shares Polkadot ETP är ett mycket litet ETN med 14 miljoner euro under förvaltning. ETN lanserades den 3 februari 2021 och har sitt säte i Schweiz.

Fördelar

Värdepapperisering: 21Shares ETP är tillgänglig som aktier på en större börs utan att någon speciell inställning behövs.

Enkelhet: Vaniljstruktur med prestanda direkt kopplad till Polkadot utan hävstång.

Säkerhet: 21Shares håller de underliggande kryptotillgångarna i kylförvaring lika med 100% av värdet på certifikaten hela tiden.

Säkerhet: Institutionell säkerhets- och förvaringslösning som använder en mängd olika säkerhetsåtgärder, inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Handla ADOT ETP

21Shares Polkadot ETP (ADOT ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och Euronext Amsterdam.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet, Aktieinvest och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnEuronext AmsterdamUSDADOTEuronext ParisEURADOTXETRAEURADOTSIX Swiss ExchangeUSDADOTgettexEURADOTSIX Swiss ExchangeGBPADOTSIX Swiss ExchangeCHFADOT

Inlägget ADOT ETP spårar priset på kryptovalutan Polkadot dök först upp på ETFmarknaden allt om ETF, börshandlade fonder och ETFer.

Fler nyheter

Populärt